RAUW UTRECHT NAAR TIVOLIVREDENBURG VRIJDAG 19 APRIL 2014

RAUW UTRECHT NAAR TIVOLIVREDENBURG VRIJDAG 19 APRIL 2014

Het is bijna zover: het muziekpaleis TivoliVredenburg opent officieel in juni, maar Joost van Bellen en zijn Rauw-team mogen op vrijdag 19 april alvast proefdraaien en een van de super-de-luxe zalen inwijden.

Het Parijse Bromance-label reist daarvoor in volle glorie af naar Utrecht, inclusief Brodinski, Club Cheval en Louisahhh! Bromance is bekend door de strakke cleane feestsound. De een noemt het techno, de ander house, een volgende noemt het rave, maar één ding is zeker: het staat voor kwaliteit en een gegarandeerd dak-eraf. Verder zullen ook van Bellen en VJ Jpech de pimpelpaarse Pandora-zaal eens goed binnenstebuiten te keren om de verflucht voor eens en altijd te verdrijven.

En die spiksplinternieuwe Pandora-zaal? De Rauw-crew is razend enthousiast over de ruimte. Het geluid is veel beter en veel harder dan op de Oudegracht, de muren zijn dieper paars dan de donkerste aubergine, er is een adembenemend uitzicht over de stad, het is een avontuur om er terecht te komen en de zaal zélf is eigenlijk niet in woorden te vatten. Zien en horen is geloven.

Melkweg-programmeur en Lowlands-bemoeial John van Luijn vertelde in een interview over TivoliVredenburg het volgende:
‘Ik vind het leuk dat er in Utrecht iets ontstaat dat misschien wel HET podium van Nederland kan worden. Je moet er nu alleen nog uit zien te raggen dat Amsterdam de hoofdstad van Nederland is en je daar moet spelen. Eigenlijk is de Randstad de hoofdstad van Nederland, veel media woont in Utrecht, de stad ligt in het midden van het land. Natuurlijk moet de zaal ook nog gaan ademen, maar ik heb er vertrouwen in dat de Tivoli-staf dat kan.’

En ademen gaat het! De voltallige Rauw-crew heeft mond-op-mondbeademingsdiploma’s op zak en is de longen alvast aan het strekken om die Pandora-zaal te laten tollen als een op hol geslagen carrousel met hyperventilatie. Niet te missen dus!

 

Facebookevent 

Facebook TivoliVredenburg

Bromance Records

Leave a Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.